Меню
Кошница

Маски за многократна употреба

Маски за многократна употреба
Дантелена маска в кралско синьо (M09) Дантелена маска в кралско синьо (M09)
ESCUARA Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Дантелена маска за лице в кралско синьо за многократна употреба с ластици зад ушите. Маската е за многократна употреба. Ушита е от един слой дантела, два слоя памучен плат и един слой нетъкан плат, служещ като филтър. Маската не е медицински артикул! След употреба, задължително сe изпира,..
7.00 лв.
Дантелена маска в бебешко синьо (M08) Дантелена маска в бебешко синьо (M08)
ESCUARA Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Дантелена маска за лице в бебешко синьо за многократна употреба с ластици зад ушите. Маската е за многократна употреба. Ушита е от един слой дантела, два слоя памучен плат и един слой нетъкан плат, служещ като филтър. Маската не е медицински артикул! След употреба, задължително сe изпира,..
7.00 лв.
Brand: ESCUARA
Предпазна маска с дантела в зелено с ластици зад ушите. Маската е за многократна употреба. Ушита е от един слой дантела, два слоя памучен плат и един слой нетъкан плат, служещ като филтър. Маската не е медицински артикул! След употреба, задължително сe изпира, изсушава и глади (Препоръчит..
7.00 лв.
Дантелена предпазна маска за лице в бордо (M06) Дантелена предпазна маска за лице в бордо (M06)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дантелена предпазна маска за лице в бордо за многократна употреба с ластици зад ушите. Маската е за многократна употреба. Ушита е от един слой дантела, два слоя памучен плат и един слой нетъкан плат, служещ като филтър. Маската не е медицински артикул! След употреба, задължително сe изпир..
7.00 лв.
Дантелена предпазна маска за лице в черно (M05) Дантелена предпазна маска за лице в черно (M05)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дантелена предпазна маска за лице в черно за многократна употреба с ластици зад ушите. Маската е за многократна употреба. Ушита е от един слой дантела, два слоя памучен плат и един слой нетъкан плат, служещ като филтър. Маската не е медицински артикул! След употреба, задължително сe изпир..
7.00 лв.
Дантелена предпазна маска за лице в тъмно синьо (M04) Дантелена предпазна маска за лице в тъмно синьо (M04)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дантелена предпазна маска за лице в тъмно синьо за многократна употреба с ластици зад ушите. Маската е за многократна употреба. Ушита е от един слой дантела, два слоя памучен плат и един слой нетъкан плат, служещ като филтър. Маската не е медицински артикул. След употреба, задължително сe..
7.00 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)