Menu
Your Cart

Поли

Също като малката черна рокля, класическата черна права пола е задължителен елемент от гардероба на всяка стилна съвременна дама! Изчистена, елегантна, подходяща както за ежедневна офис визия, така и за официален повод! Ти знаеш как да изглеждаш винаги женствена, стилна и сексапилна и знаеш, че пола..
36.00 лв.
Красива дълга пола от шифон и сатен в светло лилаво (ES114) Красива дълга пола от шифон и сатен в светло лилаво (ES114)
-39 %
Феерична дълга пола от шифон и сатен в светло лилаво - пола подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги красива и женствена! Полата е един от задължителните елементи в гардероба на жената, която държи на добрия вкус и елегантна визия. А какво по-хубаво от пола, която да бъде не само крас..
80.00 лв. 132.00 лв.
Красива и стилна дълга черна сатенена пола с ефектни плохи (ES17) Красива и стилна дълга черна сатенена пола с ефектни плохи (ES17)
-14 % Не е в наличност
Красива и стилна дълга черна сатенена пола с ефектни плохи - пола подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги женствено! Полата е един от задължителните елементи в гардероба на жената, която държи на добрия вкус и елегантна визия. А какво по-хубаво от пола, която да бъде не само кра..
60.00 лв. 70.00 лв.
Приказна дълга пола от шифон и сатен в синьо (ES113) Приказна дълга пола от шифон и сатен в синьо (ES113)
-39 %
Приказна дълга пола от шифон и сатен в синьо - пола подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги красива и женствена! Полата е един от задължителните елементи в гардероба на жената, която държи на добрия вкус и елегантна визия. А какво по-хубаво от пола, която да бъде не само красива, но ..
80.00 лв. 132.00 лв.
Секси къса "ученическа" пола с плохи в ефектно нежно лилаво каре (ES19) Секси къса "ученическа" пола с плохи в ефектно нежно лилаво каре (ES19)
Хит
Секси къса "ученическа" пола с плохи в ефектно нежно лилаво каре - за модерна и атрактивна визия. С интересен дизайн и неустоим цялостен силует, тази пола е задължителна за гардероба ти! Ти знаеш как да изглеждаш винаги женствена, стилна и сексапилна и знаеш, че полата е едно от сигурните ти ор..
38.00 лв.
Стилна разкроена черна пола до коляното с ефектни плохи (ES20) Стилна разкроена черна пола до коляното с ефектни плохи (ES20)
-31 %
Стилна разкроена черна пола до коляното с ефектни плохи - за модерна и атрактивна визия. С интересен дизайн и неустоим цялостен силует, тази разкроена пола е задължителна за гардероба ти! Ти знаеш как да изглеждаш винаги женствена и сексапилна и знаеш, че полата е едно от сигурните ти оръжия за..
45.00 лв. 65.00 лв.
Уникална черна дантелена пола (ES112) Уникална черна дантелена пола (ES112)
-36 %
Обичаш да си модерна и атрактивна, тогава тази черна дантелена пола е само за теб! Със секси дизайн и неустоим цялостен силует, тази супер актуална дантелен пола е задължителна за гардероба ти! Ти знаеш как да изглеждаш винаги женствена, стилна и сексапилна и знаеш, че полата е едно от сигурните ти ..
70.00 лв. 109.00 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/