Menu
Your Cart

Сватбени рокли

Вълшебна сватбена рокля тип принцеса от сатен и дантела - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим сил..
390.00 лв.
Красива къса сватбена рокля с дантела и самостоятелен шлейф (ES119) Красива къса сватбена рокля с дантела и самостоятелен шлейф (ES119)
Ново
Красива къса сватбена рокля с дантела и самостоятелен шлейф - рокля, в която ще се чувствате комфортно в сватбения си ден, без да правите компромис с празничната си визия. Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана ..
230.00 лв.
Красива сватбена рокля тип русалка с дантела с перли (ES118) Красива сватбена рокля тип русалка с дантела с перли (ES118)
Ново
Красива сватбена рокля тип русалка с дантела с перли - рокля за принцеси. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с висококачествена дантела, съвърш..
370.00 лв.
Пленителна сватбена рокля с красива дантела и пола с брокатен тюл (ES126) Пленителна сватбена рокля с красива дантела и пола с брокатен тюл (ES126)
Ново
Пленителна сватбена рокля с красива дантела и пола с брокатен тюл  - рокля достойна за принцеси - красива, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и..
700.00 лв.
Прелестна сватбена рокля с дантела с мъниста (ES125) Прелестна сватбена рокля с дантела с мъниста (ES125)
Ново
Прелестна сватбена рокля с красива дантела и тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим си..
650.00 лв.
Сватбена рокля по тялото с дантелени апликации (ES124) Сватбена рокля по тялото с дантелени апликации (ES124)
Ново
Елегантна сватбена рокля по тялото с къс шлейф - красива, стилна, нежна! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим силует - тази рокля е перфектния избор за всяка дам..
190.00 лв.
Нежна сватбена рокля с тюлена многопластова пола и апликирана дантела - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка ..
250.00 лв.
Сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола (ES127) Сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола (ES127)
Ново
Сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим силу..
750.00 лв.
Показани от 1 до 8 от 8 (1 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/