Menu
Your Cart

КОЛЕКЦИЯ 2019

Вълшебна сватбена рокля тип принцеса от сатен и дантела - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим сил..
390.00 лв.
Дълга официална рокля с V-образно деколте в цвят пепел от рози (ES122) Дълга официална рокля с V-образно деколте в цвят пепел от рози (ES122)
Ново
Дълга официална рокля с V-образно деколте в цвят пепел от рози - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а полата ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вече..
110.00 лв.
Дълга официална рокля тип принцеса в тъмно синьо (ES120) Дълга официална рокля тип принцеса в тъмно синьо (ES120)
Ново
Дълга официална рокля тип принцеса в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Роклята е с ръчно апликирана дантела на бюстието и тюлен гръб, а плохите на полата създават неповторим романтичен стил и ви гарантират, че няма да останете незабелязани. Ако обичаш д..
230.00 лв.
Красива къса сватбена рокля с дантела и самостоятелен шлейф (ES119) Красива къса сватбена рокля с дантела и самостоятелен шлейф (ES119)
Ново
Красива къса сватбена рокля с дантела и самостоятелен шлейф - рокля, в която ще се чувствате комфортно в сватбения си ден, без да правите компромис с празничната си визия. Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана ..
230.00 лв.
Красива сватбена рокля тип русалка с дантела с перли (ES118) Красива сватбена рокля тип русалка с дантела с перли (ES118)
Ново
Красива сватбена рокля тип русалка с дантела с перли - рокля за принцеси. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с висококачествена дантела, съвърш..
370.00 лв.
Къса официална рокля в тъмно синьо със сатенена пола (ES121) Къса официална рокля в тъмно синьо със сатенена пола (ES121)
Ново
Къса официална рокля в тъмно синьо със сатенена пола - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат красивите рокли, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Тази рокля ..
85.00 лв.
Официална рокля в цвят праскова с дантелена горна част (ES123) Официална рокля в цвят праскова с дантелена горна част (ES123)
Ново
Официална рокля с дантелена горна част в цвят праскова - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а полата ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни парти..
95.00 лв.
Пленителна сватбена рокля с красива дантела и пола с брокатен тюл (ES126) Пленителна сватбена рокля с красива дантела и пола с брокатен тюл (ES126)
Ново
Пленителна сватбена рокля с красива дантела и пола с брокатен тюл  - рокля достойна за принцеси - красива, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и..
700.00 лв.
Прелестна сватбена рокля с дантела с мъниста (ES125) Прелестна сватбена рокля с дантела с мъниста (ES125)
Ново
Прелестна сватбена рокля с красива дантела и тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим си..
650.00 лв.
Сватбена рокля по тялото с дантелени апликации (ES124) Сватбена рокля по тялото с дантелени апликации (ES124)
Ново
Елегантна сватбена рокля по тялото с къс шлейф - красива, стилна, нежна! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим силует - тази рокля е перфектния избор за всяка дам..
190.00 лв.
Нежна сватбена рокля с тюлена многопластова пола и апликирана дантела - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка ..
250.00 лв.
Сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола (ES127) Сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола (ES127)
Ново
Сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим силу..
750.00 лв.
Показани от 1 до 12 от 13 (2 страници)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/