Меню
Кошница

БАЛНИ РОКЛИ

БАЛНИ РОКЛИ
Красива сатенена официална рокля в мастилено синьо (RO99479) Красива сатенена официална рокля в мастилено синьо (RO99479)
Нов
Brand: ESCUARA
Красива сатенена официална рокля в мастилено синьо - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е подхо..
219.00 лв.
Красива сатенена официална рокля в розово (RO99478) Красива сатенена официална рокля в розово (RO99478)
Нов
Brand: ESCUARA
Красива сатенена официална рокля в розово - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е подходяща за с..
219.00 лв.
Красива сатенена официална рокля в цвят капучино (RO99477) Красива сатенена официална рокля в цвят капучино (RO99477)
Нов
Brand: ESCUARA
Красива сатенена официална рокля в цвят капучино - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е по..
219.00 лв.
Тъмно синя пайетена бална рокля с цепка (RO99476) Тъмно синя пайетена бална рокля с цепка (RO99476)
Нов
Brand: ESCUARA
Тъмно синя пайетена бална рокля с цепка - красива, стилна, нежна и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует на русалка - тази рокля е перфектния избор за всяка дама, която иска да съб..
259.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо (RO99475) Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо (RO99475)
Нов
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на р..
279.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо (RO99474) Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо (RO99474)
Нов
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на рокл..
279.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в бледо розово (RO99473) Къса дантелена бална рокля в бледо розово (RO99473)
Нов
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в бледо розово с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери н..
279.00 лв.
Зашеметяваща дантелена бална рокля с дълбоко деколте в тъмно синьо (RO99472) Зашеметяваща дантелена бална рокля с дълбоко деколте в тъмно синьо (RO99472)
Нов ESCUARA Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в тъмно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, обшито с красива лента с кристали, преминаваща и през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето ..
419.00 лв.
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в бледо розово (RO99471) Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в бледо розово (RO99471)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в бледо розово с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, обшито с красива лента с кристали, преминаваща и през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоет..
419.00 лв.
Светло синя бална рокля с асиметрична пола и гол гръб (RO99470) Светло синя бална рокля с асиметрична пола и гол гръб (RO99470)
Нов
Brand: ESCUARA
Светло синя бална рокля с асиметрична пола и гол гръб от красива дантела с пайети . Горната част на роклята е оформена в красиво V-образно деколте обточено с лента от кристали и  връзки на гърба, а формата на полата създават неповторим романтичен стил и ви гарантират, че няма да останете н..
369.00 лв.
Тъмно синя официална сатенена рокля с дантелена горна част (RO99469) Тъмно синя официална сатенена рокля с дантелена горна част (RO99469)
Нов
Brand: ESCUARA
Тъмно синя официална сатенена рокля с дантелена горна част. Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, а дантелата е с флорални мотиви с мъниста и придават на роклята неповторима елегантност. Полата е от нежен, но плътен и тежко падащ сатен с цепка на десния крак. Тази бална р..
289.00 лв.
Черна блестяща бална рокля по тялото с  красиви дантелени апликации (RO99468) Черна блестяща бална рокля по тялото с  красиви дантелени апликации (RO99468)
Нов
Brand: ESCUARA
Черна блестяща бална рокля по тялото с  красиви дантелени апликации - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава торса. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и д..
289.00 лв.
Нежна бална рокля по тялото с допълнителна пола в светло синьо (RO99467) Нежна бална рокля по тялото с допълнителна пола в светло синьо (RO99467)
Нов
Brand: ESCUARA
Нежна бална рокля по тялото с допълнителна пола в светло синьо  - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката, а допълнителната подвижна пола ще ви придаде неповторима ефирност. Д..
499.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в зелено (RO99466) Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в зелено (RO99466)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в зелено - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо раменете, дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е под..
249.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в пепел от рози (RO99465) Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в пепел от рози (RO99465)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля от сатен с паднали ръкави в пепел от рози - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо раменете, дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази ..
249.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в тъмно синьо (RO99464) Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в тъмно синьо (RO99464)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля от сатен с паднали ръкави в тъмно синьо  - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо раменете, дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегант..
249.00 лв.
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в зелено (RO99463) Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в зелено (RO99463)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в зелено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който ..
639.00 лв.
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в пепел от рози (RO99462) Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в пепел от рози (RO99462)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в пепел от рози - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния секс..
639.00 лв.
Романтична бална рокля в цвят мента с асиметрична пола (RO99461) Романтична бална рокля в цвят мента с асиметрична пола (RO99461)
Нов
Brand: ESCUARA
Романтична бална рокля в цвят мента с асиметрична пола и красива дантела с флорални мотиви . Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, а дантелата е нежно апликирана като прави плавен преход към полата, а формата на полата създават неповторим романтичен стил и ви гаранти..
519.00 лв.
Елегантна бална рокля тип бюстие в светъл корал (RO99460) Елегантна бална рокля тип бюстие в светъл корал (RO99460)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна бална рокля тип бюстие в светъл корал с красива флорална дантела . Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, а дантелата е нежно апликирана като прави плавен преход към полата, а плохите на полата създават неповторим романтичен стил и ви гарантират, че ням..
519.00 лв.
Възхитителна бална рокля в светло синьо с паднали рамене (RO99459) Възхитителна бална рокля в светло синьо с паднали рамене (RO99459)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна бална рокля в светло синьо с паднали рамене с красива пола и нежна дантела с мъниста . Горната част на роклята е оформена със закачливо V-образно деколте и широки паднали ръкави. Полата е на асиметрични слоеве  от блестящ броклатен тюл придаващи на роклята приказен в..
549.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна бална рокля с красиво деколте апликирано с дантела в цвят пепел от рози. Нежната горна част на роклята, благодарение на V-образното дълбоко деколте, подчертава гърдите и издължава торса. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ броклатен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи т..
539.00 лв.
Brand: ESCUARA
Приказна бална рокля тип бюстие в небесно синьо с феерична пола и красива 3D дантела. Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба и е апликирано с нежна дантела. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ броклатен тюл с лек шлейф. Тази бална рокля е създадена да направи твоето с..
549.00 лв.
Зашеметяваща бална рокля тип бюстие с красива дантела в цвят пепел от рози (RO99456) Зашеметяваща бална рокля тип бюстие с красива дантела в цвят пепел от рози (RO99456)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща бална рокля тип бюстие с красива дантела в цвят пепел от рози. Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, което подчертава гърдите и издължава торса. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ броклатен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие на..
549.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 140 (6 страници)

Завесите на училищната сцена се спускат и е време за най-дългоочакваното празненство. Датата наближава, а с нея и вълшебната нощ, за която мечтаеш. С всеки следващ ден те заливат все повече емоции и трепетно вълнение. Истината е, че това се случва на всички. Ето защо абитуриентската вечер е изключителна нощ, която остава в паметта на всички, но най-вече в твоята. Мечтите и фантазията ти се сливат и във всяка свободна минута си представяш съвършената рокля, в която изглеждаш блестящо и неотразимо.
 Как да изберем перфектната рокля за бала?
 Изборът на абитуриентска рокля често е затруднен заради наличието на разнообразие от модели, които се предлагат на пазара – бални рокли с дантела, дълги бални рокли, къси бални рокли, елегантни рокли с пайети, изрязани рокли с гол гръб, рокли с обемни поли, бални рокли тип русалка и т.н. По тази причина, независимо дали ще се спреш на дизайнерски рокли, на бутикови рокли, на поръчани рокли онлайн или на такива, ушити по модел, можеш да улесниш лутането и колебанието си като първо уточниш какво търсиш.
 Условията, на които отговаря всяка идеална рокля за бал са три: Модел, който е подходящ за фигурата, цвят, който ще подсили чертите на лицето ти и не на последно място - добро съотношение между цена и качество на роклята. Започвайки от тези изисквания, намирането на перфектната бална рокля става много по-целенасочено.
 Ние от Evtinlux се постарахме да съберем всички ценности, които тийнейджърите търсят: Бална рокля, която ги кара да се чувстват като принцеси в своя собствена приказка, бални рокли създадени да прикриват недостатъците и да изтъкват положителните черти на женското тяло и не на последно място – всички модели с марка ESCUARA, които могат да бъдат изработени по твои индивидуални мерки.