Меню
Кошница

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ
Дълга официална рокля с едно рамо в цвят лавандула (RO99395) Дълга официална рокля с едно рамо в цвят лавандула (RO99395)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с едно рамо в цвят лавандула - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а полата ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни партита и..
140.00 лв.
Елегантна официална рокля в цвят лавандула (RO99394) Елегантна официална рокля в цвят лавандула (RO99394)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна официална рокля в цвят мента с обло деколте - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а полата ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни партит..
140.00 лв.
Очарователна дълга официална рокля с тънки презрамки в цвят лавандула (RO99393) Очарователна дълга официална рокля с тънки презрамки в цвят лавандула (RO99393)
Нов
Brand: ESCUARA
Очарователна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят лавандула - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С красиво V-образно деколте, което подчертава бюста, секси цепка и елегантна тежко падаща пола - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подхо..
140.00 лв.
Къса официална рокля в тъмно синьо с красиво деколте (RO99392) Къса официална рокля в тъмно синьо с красиво деколте (RO99392)
Нов
Къса официална рокля в тъмно синьо с красиво деколте - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за ..
119.90 лв.
Къса официална рокля в розово с красиво деколте (RO99391) Къса официална рокля в розово с красиво деколте (RO99391)
Нов
Къса официална рокля в розово с красиво деколте - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за вечер..
119.90 лв.
Нежна официална рокля с ефирни ръкави в черно (RO99390) Нежна официална рокля с ефирни ръкави в черно (RO99390)
Нов
Нежна официална рокля с ефирни ръкави в черно - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с красива дантелена апликация и подчертава по-хубаво талията, а ефирните ръкави от шифон придават на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкрояване, ..
184.90 лв.
Романтична официална рокля в пепел от рози с красиви тюлени ръкави (RO99389) Романтична официална рокля в пепел от рози с красиви тюлени ръкави (RO99389)
Нов
Романтична официална рокля в пепел от рози с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяк..
179.90 лв.
Романтична официална рокля в мръсно синьо с красиви тюлени ръкавчета (RO99388) Романтична официална рокля в мръсно синьо с красиви тюлени ръкавчета (RO99388)
Нов
Романтична официална рокля в мръсно синьо с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка..
179.90 лв.
Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово (RO99386) Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово (RO99386)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово  с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подх..
249.00 лв.
Възхитителна официална къса рокля в бяло и бежово (RO99385) Възхитителна официална къса рокля в бяло и бежово (RO99385)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна официална къса рокля в бяло и бежово с тюлена пола и дантелена горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля..
129.90 лв.
Дълга официална рокля с дантела в черно и бежово (RO99384) Дълга официална рокля с дантела в черно и бежово (RO99384)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в черно и бежово с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща..
249.00 лв.
Възхитителна къса официална рокля в черно и бежово (RO99383) Възхитителна къса официална рокля в черно и бежово (RO99383)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна къса официална рокля в черно и бежово с тюлена пола и дантелена горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокл..
129.90 лв.
Дълга официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово (RO99382) Дълга официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово (RO99382)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, под..
249.00 лв.
Къса официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово (RO99381) Къса официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово (RO99381)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Къса официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля,..
129.90 лв.
Нежна официална рокля с тюлен колан в тъмно синьо (RO99380) Нежна официална рокля с тюлен колан в тъмно синьо (RO99380)
Нов
Нежна официална рокля с тюлен колан в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а тюлената пола ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни пар..
139.90 лв.
Официална рокля с ръкави в черно (RO99379) Официална рокля с ръкави в черно (RO99379)
Нов
Официална рокля с ръкави в черно с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и сексапил. Тази р..
169.90 лв.
Официална рокля с ръкави в цвят пепел от рози (RO99378) Официална рокля с ръкави в цвят пепел от рози (RO99378)
Нов
Официална рокля с ръкави в цвят пепел от рози с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и сек..
169.90 лв.
Официална рокля с ръкави в цвят дъсти блу (RO99377) Официална рокля с ръкави в цвят дъсти блу (RO99377)
Нов
Официална рокля с ръкави в цвят дъсти блу с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и сексапи..
169.90 лв.
Официална рокля с ръкави в петролено синьо (RO99376) Официална рокля с ръкави в петролено синьо (RO99376)
Нов
Официална рокля с ръкави в петролено синьо с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и с..
169.90 лв.
Нежна официална рокля с ефирни ръкави в зелено - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с красива дантелена апликация и подчертава по-хубаво талията, а ефирните ръкави от шифон придават на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкроя..
184.90 лв.
Елегантна официална рокля с интересен гръб в бордо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а закачливият гръб - непринудена елегантност .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни партит..
154.90 лв.
Романтична официална рокля в лавандула с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка же..
179.90 лв.
Романтична официална рокля в зелено с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка ..
179.90 лв.
Официална дълга рокля в бледо лилаво с късо ръкавче - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с лека еластичност и подчертава по-хубаво талията, а набраният шифон в горната част придава на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкрояване, ..
149.90 лв.
Показани от 1 до 24 от 250 (11 страници)

Всяка дама има нужда от поне една красива официална рокля, но ако трябва да сме честни знаем, че винаги имаме нужда от повече от една! Всеки официален повод иска своята специална вечерна рокля, в която да блестите ярко и незабравимо - ние Ви предлагаме подбрана колекция от официални рокли, подходящи за всеки повод! Дълги, къси, с дантели, богато орнаментирани или с изчистен дизайн - тоалети за всяка дама, която знае как да изглежда винаги изискано и елегантно! Подчертайте собствения си стил с избора на официална рокля, която ще Ви кара да се чувствате неотразима и изключителна! Нека си признаем, обичаме да сме красиви и да привличаме погледите на всяко официално събитие, на което присъстваме, а какво по-отличително от една наистина специална рокля, за която ще говорят с дни след това! Бъдете стилна, бъдете уникална, бъдете забележителна с една от нашите истински блестящи официални рокли!