Меню
Кошница

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ
Бяла официална рокля с гръцко деколте и гол гръб (RO99484) Бяла официална рокля с гръцко деколте и гол гръб (RO99484)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Бяла официална рокля с гръцко деколте и гол гръб - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, ко..
179.00 лв.
Красива сатенена официална рокля в мастилено синьо (RO99479) Красива сатенена официална рокля в мастилено синьо (RO99479)
Нов
Brand: ESCUARA
Красива сатенена официална рокля в мастилено синьо - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е подхо..
219.00 лв.
Красива сатенена официална рокля в розово (RO99478) Красива сатенена официална рокля в розово (RO99478)
Нов
Brand: ESCUARA
Красива сатенена официална рокля в розово - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е подходяща за с..
219.00 лв.
Красива сатенена официална рокля в цвят капучино (RO99477) Красива сатенена официална рокля в цвят капучино (RO99477)
Нов
Brand: ESCUARA
Красива сатенена официална рокля в цвят капучино - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е по..
219.00 лв.
Тъмно синя пайетена бална рокля с цепка (RO99476) Тъмно синя пайетена бална рокля с цепка (RO99476)
Нов
Brand: ESCUARA
Тъмно синя пайетена бална рокля с цепка - красива, стилна, нежна и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует на русалка - тази рокля е перфектния избор за всяка дама, която иска да съб..
259.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо (RO99475) Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо (RO99475)
Нов
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на р..
279.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо (RO99474) Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо (RO99474)
Нов
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на рокл..
279.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в бледо розово (RO99473) Къса дантелена бална рокля в бледо розово (RO99473)
Нов
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в бледо розово с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери н..
279.00 лв.
Зашеметяваща дантелена бална рокля с дълбоко деколте в тъмно синьо (RO99472) Зашеметяваща дантелена бална рокля с дълбоко деколте в тъмно синьо (RO99472)
Нов ESCUARA Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в тъмно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, обшито с красива лента с кристали, преминаваща и през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето ..
419.00 лв.
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в бледо розово (RO99471) Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в бледо розово (RO99471)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в бледо розово с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, обшито с красива лента с кристали, преминаваща и през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоет..
419.00 лв.
Светло синя бална рокля с асиметрична пола и гол гръб (RO99470) Светло синя бална рокля с асиметрична пола и гол гръб (RO99470)
Нов
Brand: ESCUARA
Светло синя бална рокля с асиметрична пола и гол гръб от красива дантела с пайети . Горната част на роклята е оформена в красиво V-образно деколте обточено с лента от кристали и  връзки на гърба, а формата на полата създават неповторим романтичен стил и ви гарантират, че няма да останете н..
369.00 лв.
Тъмно синя официална сатенена рокля с дантелена горна част (RO99469) Тъмно синя официална сатенена рокля с дантелена горна част (RO99469)
Нов
Brand: ESCUARA
Тъмно синя официална сатенена рокля с дантелена горна част. Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, а дантелата е с флорални мотиви с мъниста и придават на роклята неповторима елегантност. Полата е от нежен, но плътен и тежко падащ сатен с цепка на десния крак. Тази бална р..
289.00 лв.
Черна блестяща бална рокля по тялото с  красиви дантелени апликации (RO99468) Черна блестяща бална рокля по тялото с  красиви дантелени апликации (RO99468)
Нов
Brand: ESCUARA
Черна блестяща бална рокля по тялото с  красиви дантелени апликации - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава торса. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и д..
289.00 лв.
Нежна бална рокля по тялото с допълнителна пола в светло синьо (RO99467) Нежна бална рокля по тялото с допълнителна пола в светло синьо (RO99467)
Нов
Brand: ESCUARA
Нежна бална рокля по тялото с допълнителна пола в светло синьо  - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката, а допълнителната подвижна пола ще ви придаде неповторима ефирност. Д..
499.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в зелено (RO99466) Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в зелено (RO99466)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в зелено - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо раменете, дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е под..
249.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в пепел от рози (RO99465) Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в пепел от рози (RO99465)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля от сатен с паднали ръкави в пепел от рози - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо раменете, дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази ..
249.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в тъмно синьо (RO99464) Изкушаваща бална рокля с паднали ръкави в тъмно синьо (RO99464)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля от сатен с паднали ръкави в тъмно синьо  - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо раменете, дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегант..
249.00 лв.
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в зелено (RO99463) Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в зелено (RO99463)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в зелено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който ..
639.00 лв.
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в пепел от рози (RO99462) Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в пепел от рози (RO99462)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна бална дантелена рокля по тялото в пепел от рози - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния секс..
639.00 лв.
Романтична бална рокля в цвят мента с асиметрична пола (RO99461) Романтична бална рокля в цвят мента с асиметрична пола (RO99461)
Нов
Brand: ESCUARA
Романтична бална рокля в цвят мента с асиметрична пола и красива дантела с флорални мотиви . Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, а дантелата е нежно апликирана като прави плавен преход към полата, а формата на полата създават неповторим романтичен стил и ви гаранти..
519.00 лв.
Елегантна бална рокля тип бюстие в светъл корал (RO99460) Елегантна бална рокля тип бюстие в светъл корал (RO99460)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна бална рокля тип бюстие в светъл корал с красива флорална дантела . Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба, а дантелата е нежно апликирана като прави плавен преход към полата, а плохите на полата създават неповторим романтичен стил и ви гарантират, че ням..
519.00 лв.
Възхитителна бална рокля в светло синьо с паднали рамене (RO99459) Възхитителна бална рокля в светло синьо с паднали рамене (RO99459)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна бална рокля в светло синьо с паднали рамене с красива пола и нежна дантела с мъниста . Горната част на роклята е оформена със закачливо V-образно деколте и широки паднали ръкави. Полата е на асиметрични слоеве  от блестящ броклатен тюл придаващи на роклята приказен в..
549.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна бална рокля с красиво деколте апликирано с дантела в цвят пепел от рози. Нежната горна част на роклята, благодарение на V-образното дълбоко деколте, подчертава гърдите и издължава торса. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ броклатен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи т..
539.00 лв.
Brand: ESCUARA
Приказна бална рокля тип бюстие в небесно синьо с феерична пола и красива 3D дантела. Горната част на роклята е оформена като бюстие с връзки на гърба и е апликирано с нежна дантела. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ броклатен тюл с лек шлейф. Тази бална рокля е създадена да направи твоето с..
549.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 305 (13 страници)

Всяка дама има нужда от поне една красива официална рокля, но ако трябва да сме честни знаем, че винаги имаме нужда от повече от една! Всеки официален повод иска своята специална вечерна рокля, в която да блестите ярко и незабравимо - ние Ви предлагаме подбрана колекция от официални рокли, подходящи за всеки повод! Дълги, къси, с дантели, богато орнаментирани или с изчистен дизайн - тоалети за всяка дама, която знае как да изглежда винаги изискано и елегантно! Подчертайте собствения си стил с избора на официална рокля, която ще Ви кара да се чувствате неотразима и изключителна! Нека си признаем, обичаме да сме красиви и да привличаме погледите на всяко официално събитие, на което присъстваме, а какво по-отличително от една наистина специална рокля, за която ще говорят с дни след това! Бъдете стилна, бъдете уникална, бъдете забележителна с една от нашите истински блестящи официални рокли!