Меню
Кошница

Информация за доставка


При закупуване на продукт/и от нашия магазин, доставката е за сметка на клиента, освен ако не са договорени специални условия и се извършва с куриерска фирма Еконт! Всички продукти се изпращат с опцията "Преглед" и "Тест".
Цената на доставката е както следва:
До офис на Еконт - 4.50 лв.
До адрес - максимум 8.00 лв

Безплатна доставка до офис на Еконт за поръчки над 99 лв

Срокът за доставка може да варира от 2 до 15 дни, в зависимост от актуалната наличност на продукта/тите.
При условие, че сте неудовлетворени от закупената стока, имате право:
1. Да замените закупената стока с друга, в който случай е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин.
2. Да върнете закупената стока, в който случай ще Ви бъде възстановена стойността на стоката в 7-дневен срок.
За да бъде коректно извършена замяна на закупена стока е необходимо да се свържете с нас по удобен за Вас начин: на имейл info@escuara.com или на тел: 0878737250, за да получите точни инструкции. В случай, че желаете да върнете закупен продукт е нужно да попълните бланката за връщане и да я изпратите заедно с продукта до офис на Еконт София Бели брези, за Луксини ООД, тел: 0878737250. В случай, че сте загубили бланката - може да я изтеглите от тук.

Продукти, изработени по индивидуални размери на КЛИЕНТА, НЕ МОГАТ да се заменят или връщат! 

РЕКЛАМАЦИЯ СВЪРЗАНА СЪС ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ПОЛУЧАВАНЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТЪРГОВЕЦЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ!
Разноските по връщането на закупената стока са винаги за сметка на КЛИЕНТА, освен в случаите, в които получената стока не съответства на поръчания продукт (продукти) или е дефектна (дефектни). В последния случай транспортните разходи са задължение на ТЪРГОВЕЦА.
ВАЖНО!!! При връщане на закупена стока, клиентът се задължава да разреши опция "Преглед" на получателя. В противен случай върнатата стока НЯМА да бъде приета и сумите няма да бъдат възстановени!
Върнат продукт, който не е в запазен търговски вид (има зацапване, има следи от носене, продукта не е със запазена цялост, опаковката липсва и т.н.) няма да бъде приет и заплатените суми няма да бъдат възстановени, тъй като ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за небрежно и некоректно отношение на КЛИЕНТА.