Menu
Your Cart

За насВдъхновени от световните модни подиуми, от улиците, от приказките, от всички прекрасни дами, с които общуваме всеки ден, ние от ESCUARA искаме да подарим нашето вдъхновение под формата на красиви, стилни и оригинални дрехи! Ние обичаме красивите платове и дантели, обичаме качеството, обичаме удобството и вярваме, че никой не бива да се лишава от тях - затова ние предлагаме на нашите клиенти именно това! Топ качество, топ материи и уникални дизайнерски модели, в които да се чувствате наистина специални. Но за нас просто красивите дрехи не са достатъчни. Ние държим нашите клиенти да получат специалното отношение и личния подход, който заслужават, защото знаем, че всяка дама има своя уникален характер и дрехите, които носи трябва да го подчертават. Именно затова се стараем да предлагаме голямо разнообразие от модели за официални поводи, за всеки ден, за офиса и за плажа, така че всяка наша клиентка да намери най-подходящата за нея дреха.

За да направим разходката Ви в нашия виртуален магазин по-приятна ние решихме да разделим колекциите ни в две основни направления - ESCUARA EXCLUSIVE и ESCUARA CASUAL.

Тук ще намерите нашите колекции от официални дълги и къси рокли. Материите, с които работим са сатен, шифон, висококачествени италиански ликри и дантели и разнообразие от други качествени, модерни платове. Моделите са повлияни от тези красиви и романтични материи и създават усещането за стил, феерия и лекота. Всяка рокля носи своя уникален характер и подчертава женствеността. За всеки Ваш специален и официален повод - ние имаме перфектната официална рокля!

Тук ще намерите разнообразие от интересни ежедневни облекла - рокли, туники, блузи, плажни туники и рокли, панталони, поли и връхн дрехи. Всеки един модел е замислен така, че да бъде не просто красив, но и удобен. За нас красотата не трябва да изисква жертви, а напротив - ние трябва да подчиним красотата, така че да изглеждаме винаги блестящи, свежи и щастливи, а комфортните дрехи ще ни дадат свободата да го направим.

.

This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices, special promotions, or any other important messages. http://www.allaboutcookies.org/