Меню
Кошница

ДЪЛГИ РОКЛИ

ДЪЛГИ РОКЛИ
Очарователна блестяща бална рокля в зелено (RO99554) Очарователна блестяща бална рокля в зелено (RO99554)
Нов
Очарователна блестяща бална рокля в зелено с пайети и феерична тюлена пола. Полата е с леко разкрояване, което не разширява допълнителни ханша, но има набор, който прикрива. За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо пр..
219.90 лв.
Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка (RO99553) Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка (RO99553)
Нов
Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе си! Ако обич..
219.90 лв.
Зашеметяваща тъмносиня бална рокля с красива дантела и блестяща пола (RO99547) Зашеметяваща тъмносиня бална рокля с красива дантела и блестяща пола (RO99547)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща тъмносиня бална рокля с красива дантела, инкрустирана с мъниста и пайети, и блестяща пола с асиметрични елементи. Нежната горна част на роклята, благодарение на V-образното дълбоко деколте, подчертава гърдите и издължава торса. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ брокатен тюл. Таз..
649.00 лв.
Светло синя бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта (RO99546) Светло синя бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта (RO99546)
Нов
Brand: ESCUARA
Светло синя бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна обемна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегант..
329.00 лв.
Розова бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта (RO99545) Розова бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта (RO99545)
Нов
Brand: ESCUARA
Розова бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна обемна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Т..
329.00 лв.
Разкошна бална рокля от две части в кралско синьо (RO99543) Разкошна бална рокля от две части в кралско синьо (RO99543)
Нов
Brand: ESCUARA
Разкошна бална рокля от две части в кралско синьо - красиво съчетание от флорална дантела и ефирна пола самостоятелна пола. Корсета на роклята е загадъчно прозрачен със сърцевидно деколте и връзки на гърба. Самостоятелната пола е от красиво оформен мек тюл и придава на роклята романтична ефирно..
839.00 лв.
Елегантна бална рокля по тялото с ефектна пола в тъмно синьо (RO99542) Елегантна бална рокля по тялото с ефектна пола в тъмно синьо (RO99542)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна бална рокля по тялото с ефектна пола в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите и издължава краката, а ефектната долна част на полата ще ви придаде неповторима ефирност. Дългата рокля тип русалка подчерта..
639.00 лв.
Пленителна тъмносиня бална рокля с прозрачно бюстие (RO99541) Пленителна тъмносиня бална рокля с прозрачно бюстие (RO99541)
Нов
Brand: ESCUARA
Пленителна тъмносиня бална рокля с прозрачно бюстие - красиво съчетание от блестяща флорална дантела с мъниста и ефирна пола с брокатен тюл. Корсета на роклята е предизвикателно прозрачен със сърцевидно деколте и върху него е апликирана красива дантела, а ефирната пола е покрита с бляскав брока..
690.00 лв.
Уникална бална рокля с ефектна дантела и цепка в зелено (RO99539) Уникална бална рокля с ефектна дантела и цепка в зелено (RO99539)
Нов
Brand: ESCUARA
Уникална бална рокля с ефектна дантела и цепка в зелено - приказно съчетание на красива дантела с флорални мотиви, телесна подплата на бюстието и ефирен брокатен тюл. Горната част на роклята е оформена с красиво бюстие с банели, апликирано с висококачествена дантела и връзки на гърба, а полата ..
790.00 лв.
Нежна бална рокля с гол гръб и тюлена пола в цвят пепел от рози (RO99538) Нежна бална рокля с гол гръб и тюлена пола в цвят пепел от рози (RO99538)
Нов
Brand: ESCUARA
Нежна бална рокля с гол гръб и тюлена пола в цвят пепел от рози - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен  брокатен тюл. Горната част на роклята е оформена с нежно деколте и предизвикателен гол гръб, а полата е умерено бухнала с брокатен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи ..
360.00 лв.
Нежна бална рокля с гол гръб и цепка в цвят мента (RO99537) Нежна бална рокля с гол гръб и цепка в цвят мента (RO99537)
Нов
Brand: ESCUARA
Нежна бална рокля с гол гръб и цепка в цвят мента - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен тюл. Горната част на роклята е оформена с нежно деколте и предизвикателен гол гръб, а полата е умерено бухнала с нежен тюл с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина ..
360.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна бална рокля с паднали ръкави и тюлена пола с цепка в розово - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен тюл. Горната част на роклята е оформена с  нежно деколте с паднали тюлени ръкави и тюлени презрамки. Дантелата прелива плавно в тюлената пола от нежно розов тюл с цепка. Т..
539.00 лв.
Зелена пайетена бална рокля с предизвикателна цепка и гол гръб (RO99533) Зелена пайетена бална рокля с предизвикателна цепка и гол гръб (RO99533)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зелена пайетена бална рокля с предизвикателна цепка и гол гръб - красива, стилна, нежна и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует на русалка - тази рокля е перфектния избор за всяка ..
259.00 лв.
Brand: ESCUARA
Предизвикателна бална рокля с цепка в тъмно синьо - красива и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует по тялото - тази рокля е перфектния избор за всяка дама, която иска да събере вс..
259.00 лв.
Brand: ESCUARA
Стилна блестяща бална рокля по тялото с цепка в златно - красива, нежна и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует по тялото - тази рокля е перфектния избор за всяка дама, която иска ..
199.00 лв.
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в цвят пудра (RO99530) Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в цвят пудра (RO99530)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в цвят пудра - елегантно съчетание на ефирен блестящ плат в красиво оформена горна част, гол гръб и нежно падаща пола с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Б..
240.00 лв.
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в тюркоазено (RO99529) Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в тюркоазено (RO99529)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в тюркоазено - елегантно съчетание на ефирен блестящ плат в красиво оформена горна част, гол гръб и нежно падаща пола с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Б..
240.00 лв.
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в черно (RO99528) Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в черно (RO99528)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в черно - Елегантно съчетание на ефирен блестящ плат в красиво оформена горна част, гол гръб и нежно падаща пола с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Бюст: ..
240.00 лв.
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в златно (RO99527) Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в златно (RO99527)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в златно - Елегантно съчетание на ефирен блестящ плат в красиво оформена горна част, гол гръб и нежно падаща пола с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Бюст..
240.00 лв.
Дълга черна официална пайетена рокля по тялото с цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил и класа. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе с..
219.00 лв.
Елегантна официална рокля в пастелно синьо с дантелена горна част (RO99525) Елегантна официална рокля в пастелно синьо с дантелена горна част (RO99525)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна официална рокля в пастелно синьо с дантелена горна част - красиво съчетание от горна част с 3D дантела с нежни флорални мотиви и пола от висококачествен сатен с предизвикателна цепка.  Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклят..
390.00 лв.
Възхитителна тъмно синя официална рокля с тюлена пола и цепка (RO99524) Възхитителна тъмно синя официална рокля с тюлена пола и цепка (RO99524)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна тъмно синя официална рокля с тюлена пола и цепка - красиво съчетание от дантелена горна част с нежни пайети и мъниста, сатен и ефирен тюл. Горната част на роклята е оформена с нежно деколте и V-образен гръб, а полата е от ефирен тюл с предизвикателна цепка. Тази бална рокля е създа..
330.00 лв.
Brand: ESCUARA
Тъмно синя сатенена бална рокля с едно рамо и цепка - красиво съчетание от нежен сатен и красиви дантелени апликации. Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата,а апликираната дантела подчертава цепката и ще ви накара да се чувствате и изглеждате наистина секси. Тази бална рокля е..
369.00 лв.
Brand: ESCUARA
Нежно розова бална рокля с ефектни кристали и романтичен гръб - красиво съчетание от нежни кристали, сатен и ефирен тюл. Горната част на роклята е оформена с дълбоко секси деколте и романтичено сърцевиден гръб. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размер..
290.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 209 (9 страници)