Меню
Кошница

ДЪЛГИ РОКЛИ

ДЪЛГИ РОКЛИ
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в зелено (RO99568) Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в зелено (RO99568)
Нов
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в зелено, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които иска..
199.00 лв.
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в тъмносиньо (RO99567) Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в тъмносиньо (RO99567)
Нов
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в в тъмносиньо, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, коит..
199.00 лв.
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в цвят пепел от рози (RO99566) Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в цвят пепел от рози (RO99566)
Нов
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в цвят пепел от рози, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите..
199.00 лв.
Пленителна официална рокля с красива дантела в цвят пудра (RO99561) Пленителна официална рокля с красива дантела в цвят пудра (RO99561)
Нов
Пленителна официална рокля с красива дантела в цвят пудра с V-образно деколте и тънки презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част е с отворено деколте с тънки презрамки, а пола..
239.00 лв.
Пленителна зелена официална рокля с красива дантела (RO99560) Пленителна зелена официална рокля с красива дантела (RO99560)
Нов Не е в наличност
Пленителна зелена официална рокля с красива дантела с V-образно деколте и тънки презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част е с отворено деколте с тънки презрамки, а полата е с..
239.00 лв.
Пленителна тъмно синя официална рокля с красива дантела (RO99558) Пленителна тъмно синя официална рокля с красива дантела (RO99558)
Нов
Пленителна тъмно синя официална рокля с красива дантела с V-образно деколте и тънки презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част е с отворено деколте с тънки презрамки, а п..
239.00 лв.
Зашеметяваща бална рокля с едно рамо и ръкав в цвят пудра (RO99555) Зашеметяваща бална рокля с едно рамо и ръкав в цвят пудра (RO99555)
Нов
Зашеметяваща бална дълга рокля с едно рамо и ръкав в цвят пудра - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част в стил едно рамо придава на роклята уникален стил, а ръкавът от дантела и леко..
279.00 лв.
Очарователна блестяща бална рокля в зелено (RO99554) Очарователна блестяща бална рокля в зелено (RO99554)
Нов
Очарователна блестяща бална рокля в зелено с пайети и феерична тюлена пола. Полата е с леко разкрояване, което не разширява допълнителни ханша, но има набор, който прикрива. За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо пр..
219.90 лв.
Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка (RO99553) Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка (RO99553)
Нов Не е в наличност
Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе си! Ако обич..
219.90 лв.
Зашеметяваща тъмносиня бална рокля с красива дантела и блестяща пола (RO99547) Зашеметяваща тъмносиня бална рокля с красива дантела и блестяща пола (RO99547)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща тъмносиня бална рокля с красива дантела, инкрустирана с мъниста и пайети, и блестяща пола с асиметрични елементи. Нежната горна част на роклята, благодарение на V-образното дълбоко деколте, подчертава гърдите и издължава торса. Полата е на асиметрични слоеве от блестящ брокатен тюл. Таз..
649.00 лв.
Brand: ESCUARA
Светло синя бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна обемна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегант..
329.00 лв.
Brand: ESCUARA
Розова бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна обемна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Т..
329.00 лв.
Brand: ESCUARA
Разкошна бална рокля от две части в кралско синьо - красиво съчетание от флорална дантела и ефирна пола самостоятелна пола. Корсета на роклята е загадъчно прозрачен със сърцевидно деколте и връзки на гърба. Самостоятелната пола е от красиво оформен мек тюл и придава на роклята романтична ефирно..
839.00 лв.
Елегантна бална рокля по тялото с ефектна пола в тъмно синьо (RO99542) Елегантна бална рокля по тялото с ефектна пола в тъмно синьо (RO99542)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна бална рокля по тялото с ефектна пола в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите и издължава краката, а ефектната долна част на полата ще ви придаде неповторима ефирност. Дългата рокля тип русалка подчерта..
639.00 лв.
Brand: ESCUARA
Пленителна тъмносиня бална рокля с прозрачно бюстие - красиво съчетание от блестяща флорална дантела с мъниста и ефирна пола с брокатен тюл. Корсета на роклята е предизвикателно прозрачен със сърцевидно деколте и върху него е апликирана красива дантела, а ефирната пола е покрита с бляскав брока..
690.00 лв.
Brand: ESCUARA
Уникална бална рокля с ефектна дантела и цепка в зелено - приказно съчетание на красива дантела с флорални мотиви, телесна подплата на бюстието и ефирен брокатен тюл. Горната част на роклята е оформена с красиво бюстие с банели, апликирано с висококачествена дантела и връзки на гърба, а полата ..
790.00 лв.
Brand: ESCUARA
Нежна бална рокля с гол гръб и тюлена пола в цвят пепел от рози - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен  брокатен тюл. Горната част на роклята е оформена с нежно деколте и предизвикателен гол гръб, а полата е умерено бухнала с брокатен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи ..
360.00 лв.
Brand: ESCUARA
Нежна бална рокля с гол гръб и цепка в цвят мента - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен тюл. Горната част на роклята е оформена с нежно деколте и предизвикателен гол гръб, а полата е умерено бухнала с нежен тюл с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина ..
360.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна бална рокля с паднали ръкави и тюлена пола с цепка в розово - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен тюл. Горната част на роклята е оформена с  нежно деколте с паднали тюлени ръкави и тюлени презрамки. Дантелата прелива плавно в тюлената пола от нежно розов тюл с цепка. Т..
539.00 лв.
Зелена пайетена бална рокля с предизвикателна цепка и гол гръб (RO99533) Зелена пайетена бална рокля с предизвикателна цепка и гол гръб (RO99533)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зелена пайетена бална рокля с предизвикателна цепка и гол гръб - красива, стилна, нежна и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует на русалка - тази рокля е перфектния избор за всяка ..
259.00 лв.
Brand: ESCUARA
Предизвикателна бална рокля с цепка в тъмно синьо - красива и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует по тялото - тази рокля е перфектния избор за всяка дама, която иска да събере вс..
259.00 лв.
Brand: ESCUARA
Стилна блестяща бална рокля по тялото с цепка в златно - красива, нежна и уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, съвършена изработка и неустоим силует по тялото - тази рокля е перфектния избор за всяка дама, която иска ..
199.00 лв.
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в цвят пудра (RO99530) Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в цвят пудра (RO99530)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в цвят пудра - елегантно съчетание на ефирен блестящ плат в красиво оформена горна част, гол гръб и нежно падаща пола с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Б..
240.00 лв.
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в тюркоазено (RO99529) Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в тюркоазено (RO99529)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна блестяща официална рокля с цепка и едно рамо в тюркоазено - елегантно съчетание на ефирен блестящ плат в красиво оформена горна част, гол гръб и нежно падаща пола с цепка. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Б..
240.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 214 (9 страници)