Меню
Кошница

ДЪЛГИ РОКЛИ

ДЪЛГИ РОКЛИ
Уникална бална рокля по тялото в черно с пера и шлейф (RO99348) Уникална бална рокля по тялото в черно с пера и шлейф (RO99348)
Нов
Brand: ESCUARA
Уникална бална рокля по тялото в черно с пера и шлейф - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата и ниската талия издължават фигурата,а перата придават на роклята невероятен стил и шик. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността,..
599.00 лв.
Черна блестяща бална рокля с ефектна горна част и цепка (RO99346) Черна блестяща бална рокля с ефектна горна част и цепка (RO99346)
Нов Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Черна блестяща бална рокля с ефектна горна част и цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния секса..
179.00 лв.
Прекрасна дантелена бална рокля по тялото в синьо и розово (RO99345) Прекрасна дантелена бална рокля по тялото в синьо и розово (RO99345)
Нов
Brand: ESCUARA
Прекрасна дантелена бална рокля по тялото в синьо и розово без презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата издължава фигурата и придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискр..
599.00 лв.
Елегантна бална рокля тип русалка в черно и бежово (RO99344) Елегантна бална рокля тип русалка в черно и бежово (RO99344)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна бална рокля тип русалка в черно и бежово с остро деколте и гол гръб - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата издължава фигурата и придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и ..
619.00 лв.
Феерична бална рокля в тъмно и светло лилаво с шлейф (RO99343) Феерична бална рокля в тъмно и светло лилаво с шлейф (RO99343)
Нов
Brand: ESCUARA
Феерична бална рокля в тъмно и светло лилаво с шлейф - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата, а тюлените паднали рамене и презрамки и придават романтичен дух. Ако обичаш да привличаш погледите - то това е следващата задължит..
379.00 лв.
Изкушаваща бална рокля с прозрачно бюстие и гол гръб (RO99342) Изкушаваща бална рокля с прозрачно бюстие и гол гръб (RO99342)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Изкушаваща бална рокля с прозрачно бюстие, гол гръб и красива тюлена пола в тъмно синьо. Горната част на роклята е от красива дантела и телесен тюл, което издължава торса, а полата е от мек тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: ..
369.00 лв.
Тъмно зелена бална рокля с красиво бюстие (RO99341) Тъмно зелена бална рокля с красиво бюстие (RO99341)
Нов
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща тъмно зелена бална рокля с красиво бюстие и красива тюлена пола. Горната част на роклята е оформена като бюстие, което подчертава гърдите и издължава торса, а полата е от блестящ броклатен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери н..
469.00 лв.
Зашеметяваща бална рокля тип принцеса в тъмно синьо (RO99340) Зашеметяваща бална рокля тип принцеса в тъмно синьо (RO99340)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща бална рокля тип принцеса в тъмно синьо - красиво съчетание от блестяща дантела с мъниста и ефирна пола тип принцеса с броклатен тюл. Горната част на роклята е офорена с V-образно деколте, върху което е апликирана дантелата, а тя прелива плавно в тюлената пола от бляскав броклатен т..
539.00 лв.
Елегантна блестяща бална рокля с едно рамо и цепка в зелено (RO99338) Елегантна блестяща бална рокля с едно рамо и цепка в зелено (RO99338)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна блестяща бална рокля с едно рамо, шлейф и цепка в зелено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата, а дълбоката цепка ще ви накара да се чувствате и изглеждате наистина секси. Ако обичаш да привличаш погледите - то т..
179.00 лв.
Романтична бална рокля с остро деколте и красива дантела (RO99337) Романтична бална рокля с остро деколте и красива дантела (RO99337)
Нов
Brand: ESCUARA
Романтична бална рокля с остро деколте и красива дантела с 3D елементи в синьо-зелено. Горната част на роклята изцяло с дантела, V-образно деколте и широк колан, който подчертава талията. В полата симетрично се редуват дантела и сатен. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина ..
439.00 лв.
Красива бална рокля с шлейф в бордо и черно (RO99336) Красива бална рокля с шлейф в бордо и черно (RO99336)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Красива бална рокля с шлейф в бордо в комбинация с черна дантела и цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата, а дълбоката цепка ще ви накара да се чувствате и изглеждате наистина секси. Ако обичаш да привличаш погледите..
249.00 лв.
Блестяща тъмно синя бална рокля тип русалка с дълбока цепка и шлейф (RO99335) Блестяща тъмно синя бална рокля тип русалка с дълбока цепка и шлейф (RO99335)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Блестяща тъмно синя бална рокля тип русалка с дълбока цепка и шлейф  - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата, а дълбоката цепка ще ви накара да се чувствате и изглеждате наистина секси.  Ако обичаш да привличаш пог..
539.00 лв.
Уникална сребристо-лилава бална рокля с гол гръб (RO99334) Уникална сребристо-лилава бална рокля с гол гръб (RO99334)
Нов
Brand: ESCUARA
Уникална сребристо-лилава бална рокля с гол гръб - красиво съчетание от нежна сребристо-лилава 3D дантела и ефирен свтло лилав тюл. Горната част на роклята е офорена с нежен телесен тюл, върху който е апликирана дантелата, а тя прелива плавно в тюлената пола от нежно светло лилав тюл. Тази балн..
519.00 лв.
Светло синя дантелена бална рокля с едно рамо (RO99333) Светло синя дантелена бална рокля с едно рамо (RO99333)
Нов
Brand: ESCUARA
Светло синя дантелена бална рокля с едно рамо и красива разкроена пола. Горната част на роклята е леко набрана от едната страна, а на гърба се захваща с две презрамки. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Бюст: 84-88 см; Т..
369.00 лв.
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в мръсно синьо (RO99332) Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в мръсно синьо (RO99332)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Зашеметяваща дантелена бална рокля тип принцеса в мръсно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, обшито с красива лента с кристали, преминаваща и през линията на талията.  Тази бална рокля е създадена да направи ..
379.00 лв.
Възхитителна бална рокля с дантела и сатенена пола с шлейф (RO99331) Възхитителна бална рокля с дантела и сатенена пола с шлейф (RO99331)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна бална рокля с дантела и сатенена пола с шлейф - красиво съчетание от нежна 3D дантела и тежък сатен. Горната част на роклята е офорена с V-образно секси деколте, а дантелата е с красиви 3D цветя. Полата е от тежък сатен с шлейф. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събити..
429.00 лв.
Прелестна бална рокля в светло и тъмно зелено (RO99330) Прелестна бална рокля в светло и тъмно зелено (RO99330)
Нов
Brand: ESCUARA
Прелестна бална рокля в светло и тъмно зелено - красиво съчетание от нежна 3D дантела и ефирен тюл. Горната част на роклята е офорена с нежно секси деколте с тънки презрамки. Дантелата прелива плавно в тюлената пола от нежно светло зелен тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събит..
479.00 лв.
Светло лилава дантелена бална рокля тип русалка (RO99329) Светло лилава дантелена бална рокля тип русалка (RO99329)
Нов
Brand: ESCUARA
Светло лилава дантелена бална рокля тип русалка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата издължава фигурата и придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който вся..
329.00 лв.
Елегантна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят пепел от рози (RO99325) Елегантна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят пепел от рози (RO99325)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят пепел от рози - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С елегантно обло деколте и секси цепка - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни..
140.00 лв.
Красива официална рокля с цепка в цвят пепел от рози (RO99324) Красива официална рокля с цепка в цвят пепел от рози (RO99324)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Красива официална рокля с цепка и V-образно деколте в цвят пепел от рози - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С красиво V-образно деколте, което подчертава бюста и секси цепка - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за ша..
140.00 лв.
Грациозна дълга официална рокля в цвят пепел от рози (RO99323) Грациозна дълга официална рокля в цвят пепел от рози (RO99323)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна дълга официална рокля по тялото с цепка в цвят пепел от рози - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С красиво V-образно деколте, което подчертава бюста и секси цепка - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шафе..
140.00 лв.
Елегантна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят капучино (RO99322) Елегантна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят капучино (RO99322)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят капучино - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С елегантно обло деколте и секси цепка - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни парт..
140.00 лв.
Красива официална рокля с цепка и V-образно деколте в цвят капучино (RO99321) Красива официална рокля с цепка и V-образно деколте в цвят капучино (RO99321)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Красива официална рокля с цепка и V-образно деколте в цвят капучино - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С красиво V-образно деколте, което подчертава бюста и секси цепка - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферск..
140.00 лв.
Грациозна дълга официална рокля в цвят капучино (RO99320) Грациозна дълга официална рокля в цвят капучино (RO99320)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Грациозна дълга официална рокля по тялото с цепка в цвят капучино - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С красиво V-образно деколте, което подчертава бюста и секси цепка - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска ..
140.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 130 (6 страници)