Меню
Кошница

ДЪЛГИ РОКЛИ

ДЪЛГИ РОКЛИ
Дълга официална рокля с едно рамо в цвят лавандула (RO99395) Дълга официална рокля с едно рамо в цвят лавандула (RO99395)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с едно рамо в цвят лавандула - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а полата ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни партита и..
140.00 лв.
Елегантна официална рокля в цвят лавандула (RO99394) Елегантна официална рокля в цвят лавандула (RO99394)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна официална рокля в цвят мента с обло деколте - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а полата ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни партит..
140.00 лв.
Очарователна дълга официална рокля с тънки презрамки в цвят лавандула (RO99393) Очарователна дълга официална рокля с тънки презрамки в цвят лавандула (RO99393)
Нов
Brand: ESCUARA
Очарователна дълга официална рокля с тънки презрамки и цепка в цвят лавандула - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С красиво V-образно деколте, което подчертава бюста, секси цепка и елегантна тежко падаща пола - тази рокля няма да ви остави незабелязани. Тази рокля е подхо..
140.00 лв.
Нежна официална рокля с ефирни ръкави в черно (RO99390) Нежна официална рокля с ефирни ръкави в черно (RO99390)
Нов
Нежна официална рокля с ефирни ръкави в черно - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с красива дантелена апликация и подчертава по-хубаво талията, а ефирните ръкави от шифон придават на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкрояване, ..
184.90 лв.
Романтична официална рокля в пепел от рози с красиви тюлени ръкави (RO99389) Романтична официална рокля в пепел от рози с красиви тюлени ръкави (RO99389)
Нов
Романтична официална рокля в пепел от рози с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяк..
179.90 лв.
Романтична официална рокля в мръсно синьо с красиви тюлени ръкавчета (RO99388) Романтична официална рокля в мръсно синьо с красиви тюлени ръкавчета (RO99388)
Нов
Романтична официална рокля в мръсно синьо с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка..
179.90 лв.
Бяла официална дълга рокля с късо ръкавче (RO99387) Бяла официална дълга рокля с късо ръкавче (RO99387)
Нов
Официална дълга рокля в бледо лилаво с късо ръкавче - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с лека еластичност и подчертава по-хубаво талията, а набраният шифон в горната част придава на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкрояване, ..
159.90 лв.
Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово (RO99386) Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово (RO99386)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово  с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подх..
249.00 лв.
Дълга официална рокля с дантела в черно и бежово (RO99384) Дълга официална рокля с дантела в черно и бежово (RO99384)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в черно и бежово с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща..
249.00 лв.
Дълга официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово (RO99382) Дълга официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово (RO99382)
Нов ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в тъмно синьо и розово с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, под..
249.00 лв.
Нежна официална рокля с тюлен колан в тъмно синьо (RO99380) Нежна официална рокля с тюлен колан в тъмно синьо (RO99380)
Нов
Нежна официална рокля с тюлен колан в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а тюлената пола ви кара да се чувствате като принцеси .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни пар..
139.90 лв.
Официална рокля с ръкави в черно (RO99379) Официална рокля с ръкави в черно (RO99379)
Нов
Официална рокля с ръкави в черно с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и сексапил. Тази р..
169.90 лв.
Официална рокля с ръкави в цвят пепел от рози (RO99378) Официална рокля с ръкави в цвят пепел от рози (RO99378)
Нов
Официална рокля с ръкави в цвят пепел от рози с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и сек..
169.90 лв.
Официална рокля с ръкави в цвят дъсти блу (RO99377) Официална рокля с ръкави в цвят дъсти блу (RO99377)
Нов
Официална рокля с ръкави в цвят дъсти блу с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и сексапи..
169.90 лв.
Официална рокля с ръкави в петролено синьо (RO99376) Официална рокля с ръкави в петролено синьо (RO99376)
Нов
Официална рокля с ръкави в петролено синьо с дантелена горна част - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Коланът придава на роклята уникален стил и изящен силует, а шифона - нежност и с..
169.90 лв.
Нежна официална рокля с ефирни ръкави в зелено - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с красива дантелена апликация и подчертава по-хубаво талията, а ефирните ръкави от шифон придават на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкроя..
184.90 лв.
Елегантна официална рокля с интересен гръб в бордо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалната кройка придава на роклята неповторим стил, а закачливият гръб - непринудена елегантност .Тази рокля е подходяща за събития като сватби, за шаферска рокля, вечерни партит..
154.90 лв.
Романтична официална рокля в лавандула с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка же..
179.90 лв.
Романтична официална рокля в зелено с красиви тюлени ръкавчета - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята и придават романтичен стил и елегантност. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка ..
179.90 лв.
Официална дълга рокля в бледо лилаво с късо ръкавче - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с лека еластичност и подчертава по-хубаво талията, а набраният шифон в горната част придава на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкрояване, ..
149.90 лв.
Изящна дълга официална рокля в златно с V-образно деколте - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! V-образното дълбоко деколте придава женственост, а бластящите елементи в плата създават ..
159.90 лв.
Блестяща дълга официална рокля в бледо синьо-зелено - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща..
159.90 лв.
Дълга бална пайетена рокля тип русалка в златно - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе си! Ако обичаш д..
239.90 лв.
Официална рокля в зелено с дантелена горна част и тюлена пола. Пайетите в горната част придават на роклята уникален стил, а тюлът на полата - нежност и сексапил. Широкият колан подчертава талията. Тази дълга официална рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена..
169.90 лв.
Показани от 1 до 24 от 149 (7 страници)