Меню
Кошница

КЪСИ РОКЛИ

КЪСИ РОКЛИ
Къса официална рокля със закачливи презрамки в черно (RO99565) Къса официална рокля със закачливи презрамки в черно (RO99565)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в черно, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се ..
139.90 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в светло бежово (RO99564) Къса официална рокля със закачливи презрамки в светло бежово (RO99564)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в светло бежово, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които иска..
139.90 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в зелено (RO99563) Къса официална рокля със закачливи презрамки в зелено (RO99563)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в зелено, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се..
139.90 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в тъмно синьо (RO99562) Къса официална рокля със закачливи презрамки в тъмно синьо (RO99562)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в тъмно синьо, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които искат ..
139.90 лв.
Къса официална разкроена рокля в зелено (RO99559) Къса официална разкроена рокля в зелено (RO99559)
Нов
Къса официална разкроена рокля в зелено с тюлена пола, дантелена горна част с обло деколте и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Тази р..
149.90 лв.
Закачлива къса бална рокля с високо деколте в синьо (RO99548) Закачлива къса бална рокля с високо деколте в синьо (RO99548)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Закачлива къса бална рокля с високо деколте в синьо. Горната част на роклята е с високо деколте с интересен завършек около врата, а полата е от закачливо набран тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Бюст: 84-88 см; Талия ..
289.00 лв.
Brand: ESCUARA
Къса бална рокля с дантелена горна част и закачлива пола. Горната част на роклята е полупрозрачна с корсет и е ръчно апликирана с  красива дантела, а полата е от закачливо набран тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Разме..
439.00 лв.
Вълшебна къса бална рокля с пера и брокатен тюл в черно (RO99540) Вълшебна къса бална рокля с пера и брокатен тюл в черно (RO99540)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна къса бална рокля с пера и брокатен тюл в черно - рокля, с която ще изглеждате като принцеса. Горната част на роклята е корсет с три вида пера и загадъчно деколте. Полата е от богато наслоен асиметричен брокатен тюл в черно и сребристо. Тази бална рокля е създадена да направи твоето съб..
539.00 лв.
Brand: ESCUARA
Изкушаваща сатенена къса рокля в петролено с тънки презрамки - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Таз..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в зелено - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази рокля е подходяща з..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Изкушаваща сатенена къса рокля в петролено с тънки презрамки - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Таз..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в пастелно синьо - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази рокля ..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Изкушаваща сатенена къса рокля в червено с тънки презрамки - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в лилаво - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази рокля е подходяща з..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в цвят пепел от рози - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази ро..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в розово и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на роклята: ..
139.90 лв.
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в бяло и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на роклят..
139.90 лв.
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в цвят пудра и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на ..
139.90 лв.
Brand: ESCUARA
Нежна къса рокля с тюлена пола в синьо и розово с тюлена пола и горна част с елеганнтно обло деколте. Уникалната комбинация от мек син тюл и розова подплата на полата придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни парт..
139.90 лв.
Къса официална рокля в зелено с обло деколте с кристали - един уникален модел рокля, с който ще те накара да се чувстваш удобно на всяко събитие ! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за..
129.90 лв.
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в пастелно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на р..
279.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо (RO99474) Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо (RO99474)
Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в тъмно синьо с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на рокл..
279.00 лв.
Къса дантелена бална рокля в бледо розово (RO99473) Къса дантелена бална рокля в бледо розово (RO99473)
Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Къса дантелена бална рокля в бледо розово с красива горна част и дълбоко V-образно деколте. Горната част на роклята е оформена с V-образно секси деколте, а лента с кристали преминава през линията на талията. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери н..
279.00 лв.
Къса бална пайетена рокля с гол гръб в тъмно синьо (RO99455) Къса бална пайетена рокля с гол гръб в тъмно синьо (RO99455)
Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Къса бална пайетена рокля с гол гръб в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата издължават фигурата и придават на роклята невероятен стил и шик. Перфектния модел за всяка дама, която обича да изглежда елегантна, но с нотка на зака..
159.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 67 (3 страници)