Меню
Кошница

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ
Блестяща дълга официална рокля в бледо синьо-зелено (RO99368) Блестяща дълга официална рокля в бледо синьо-зелено (RO99368)
Нов
Блестяща дълга официална рокля в бледо синьо-зелено - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща..
159.90 лв.
Дълга бална пайетена рокля тип русалка в златно (RO99367) Дълга бална пайетена рокля тип русалка в златно (RO99367)
Нов
Дълга бална пайетена рокля тип русалка в златно - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе си! Ако обичаш д..
239.90 лв.
Кокетна къса официална рокля в бордо (RO99366) Кокетна къса официална рокля в бордо (RO99366)
Нов
Кокетна къса официална рокля в бордо - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за вечерни партита,..
109.90 лв.
Кокетна къса официална рокля в кралско синьо (RO99365) Кокетна къса официална рокля в кралско синьо (RO99365)
Нов
Кокетна къса официална рокля в кралско синьо - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за вечерни ..
109.90 лв.
Кокетна къса официална рокля в пепел от рози (RO99364) Кокетна къса официална рокля в пепел от рози (RO99364)
Нов
Кокетна къса официална рокля в пепел от рози - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за вечерни ..
109.90 лв.
Официална рокля в прасковено розово с асиметрична пола (RO99363) Официална рокля в прасковено розово с асиметрична пола (RO99363)
Нов
Официална рокля в прасковено розово с V-образно деколте и асиметрична пола - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С модерен дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Асиметричната пола придава нежност и фееричност на роклята. Таз..
119.90 лв.
Официална рокля в светло синьо с асиметрична пола (RO99362) Официална рокля в светло синьо с асиметрична пола (RO99362)
Нов
Официална рокля в светло синьо с V-образно деколте и асиметрична пола - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С модерен дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Асиметричната пола придава нежност и фееричност на роклята. Тази рок..
119.90 лв.
Официална рокля в зелено с асиметрична пола (RO99361) Официална рокля в зелено с асиметрична пола (RO99361)
Нов
Официална рокля в зелено с V-образно деколте и асиметрична пола - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С модерен дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Асиметричната пола придава нежност и фееричност на роклята. Тази рокля е п..
119.90 лв.
Къса официална рокля в пепел от рози с красиво деколте (RO99360) Къса официална рокля в пепел от рози с красиво деколте (RO99360)
Нов
Къса официална рокля в пепел от рози с красиво деколте - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща з..
119.90 лв.
Къса официална рокля в зелено с красиво деколте (RO99359) Къса официална рокля в зелено с красиво деколте (RO99359)
Нов
Къса официална рокля в зелено с красиво деколте - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за ..
119.90 лв.
Къса официална рокля с красиво деколте (RO99358) Къса официална рокля с красиво деколте (RO99358)
Нов
Къса официална рокля с красиво деколте в бледо зелено-синьо - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, п..
119.90 лв.
Официална рокля в зелено с дантелена горна част и тюлена пола (RO99357) Официална рокля в зелено с дантелена горна част и тюлена пола (RO99357)
Нов
Официална рокля в зелено с дантелена горна част и тюлена пола. Пайетите в горната част придават на роклята уникален стил, а тюлът на полата - нежност и сексапил. Широкият колан подчертава талията. Тази дълга официална рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена..
169.90 лв.
Официална рокля в светло синьо с дантела и тюлена пола (RO99356) Официална рокля в светло синьо с дантела и тюлена пола (RO99356)
Нов
Официална рокля в светло синьо с дантелена горна част и тюлена пола. Пайетите в горната част придават на роклята уникален стил, а тюлът на полата - нежност и сексапил. Широкият колан подчертава талията. Тази дълга официална рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяк..
169.90 лв.
Възхитителна бална рокля с дантелени апликации (RO99355) Възхитителна бална рокля с дантелени апликации (RO99355)
Нов
Възхитителна тюлена бална рокля с дантелени апликации в цвят дъсти блу и с нежна полупрозрачна горна част. Когато облечете тази официална рокля, ще сбъднете мечтата си да изглеждате като фея! Тази зашеметяваща рокля изглежда хипнотизираща от всеки ъгъл и ви гарантира, че няма да останете незабелязан..
194.90 лв.
Възхитителна тюлена бална рокля с дантелени апликации в пепел от рози (RO99354) Възхитителна тюлена бална рокля с дантелени апликации в пепел от рози (RO99354)
Нов
Възхитителна тюлена бална рокля с дантелени апликации в пепел от рози и с нежна полупрозрачна горна част. Когато облечете тази официална рокля, ще сбъднете мечтата си да изглеждате като фея! Тази зашеметяваща рокля изглежда хипнотизираща от всеки ъгъл и ви гарантира, че няма да останете незабелязани..
194.90 лв.
Тъмно синя блестяща официална рокля с цепка (RO99353) Тъмно синя блестяща официална рокля с цепка (RO99353)
Нов
Тъмно синя блестяща официална рокля с дълбока цепка и тънки презрамки - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рок..
159.90 лв.
Зелена блестяща официална рокля с  цепка (RO99352) Зелена блестяща официална рокля с  цепка (RO99352)
Нов
Зелена блестяща официална рокля с дълбока цепка и тънки презрамки - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Ро..
159.90 лв.
Елегантна бална рокля с едно рамо в светло зелено (RO99351) Елегантна бална рокля с едно рамо в светло зелено (RO99351)
Нов
Елегантна бална рокля по тялото с едно рамо и цепка в светло зелено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе с..
179.90 лв.
Официална сатенена рокля в кралско синьо с красиви коланчета (RO99350) Официална сатенена рокля в кралско синьо с красиви коланчета (RO99350)
Нов
Официална сатенена рокля в кралско синьо с красиви коланчета - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите с дълбоко V-образно деколте и нежна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази..
169.90 лв.
Предизвикателна официална рокля по тялото с цепка в бордо (RO99349) Предизвикателна официална рокля по тялото с цепка в бордо (RO99349)
Нов
Предизвикателна официална пайетена рокля по тялото с цепка в бордо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в се..
189.90 лв.
Brand: ESCUARA
Уникална бална рокля по тялото в черно с пера и шлейф - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата и ниската талия издължават фигурата,а перата придават на роклята невероятен стил и шик. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността,..
599.00 лв.
Къса бална рокля в светло синьо с пера (RO99347) Къса бална рокля в светло синьо с пера (RO99347)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Къса бална рокля в светло синьо с пера - красиво съчетание от елегантена сатенена горна част и дантелена пола с пера. Горната част на роклята е офорена с нежно деколте с тънки презрамки. Полата е от красива дантела обшита с нежни пера в светло синьо. Тази бална рокля е създадена да направи твое..
369.00 лв.
Черна блестяща бална рокля с ефектна горна част и цепка (RO99346) Черна блестяща бална рокля с ефектна горна част и цепка (RO99346)
Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Черна блестяща бална рокля с ефектна горна част и цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на ролята подчертава гърдите, прикрива несъвършенствата и издължава краката. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискретния секса..
179.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прекрасна дантелена бална рокля по тялото в синьо и розово без презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на дантелата издължава фигурата и придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля тип русалка подчертава не само женствеността, но и дискр..
599.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 240 (10 страници)

Всяка дама има нужда от поне една красива официална рокля, но ако трябва да сме честни знаем, че винаги имаме нужда от повече от една! Всеки официален повод иска своята специална вечерна рокля, в която да блестите ярко и незабравимо - ние Ви предлагаме подбрана колекция от официални рокли, подходящи за всеки повод! Дълги, къси, с дантели, богато орнаментирани или с изчистен дизайн - тоалети за всяка дама, която знае как да изглежда винаги изискано и елегантно! Подчертайте собствения си стил с избора на официална рокля, която ще Ви кара да се чувствате неотразима и изключителна! Нека си признаем, обичаме да сме красиви и да привличаме погледите на всяко официално събитие, на което присъстваме, а какво по-отличително от една наистина специална рокля, за която ще говорят с дни след това! Бъдете стилна, бъдете уникална, бъдете забележителна с една от нашите истински блестящи официални рокли!