Меню
Кошница

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ

ОФИЦИАЛНИ РОКЛИ
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в зелено (RO99568) Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в зелено (RO99568)
Нов
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в зелено, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които иска..
199.00 лв.
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в тъмносиньо (RO99567) Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в тъмносиньо (RO99567)
Нов
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в в тъмносиньо, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, коит..
199.00 лв.
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в цвят пепел от рози (RO99566) Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в цвят пепел от рози (RO99566)
Нов
Дълга официална рокля с цепка и закачливи презрамки в цвят пепел от рози, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите..
199.00 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в черно (RO99565) Къса официална рокля със закачливи презрамки в черно (RO99565)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в черно, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се ..
139.90 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в светло бежово (RO99564) Къса официална рокля със закачливи презрамки в светло бежово (RO99564)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в светло бежово, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които иска..
139.90 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в зелено (RO99563) Къса официална рокля със закачливи презрамки в зелено (RO99563)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в зелено, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се..
139.90 лв.
Къса официална рокля със закачливи презрамки в тъмно синьо (RO99562) Къса официална рокля със закачливи презрамки в тъмно синьо (RO99562)
Нов
Къса официална рокля със закачливи презрамки в тъмно синьо, с красива горна част тип прегърни ме и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата панделки, които могат да се направят с презрамките придават на роклята уникален стил. За дамите, които искат ..
139.90 лв.
Пленителна официална рокля с красива дантела в цвят пудра (RO99561) Пленителна официална рокля с красива дантела в цвят пудра (RO99561)
Нов
Пленителна официална рокля с красива дантела в цвят пудра с V-образно деколте и тънки презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част е с отворено деколте с тънки презрамки, а пола..
239.00 лв.
Пленителна зелена официална рокля с красива дантела (RO99560) Пленителна зелена официална рокля с красива дантела (RO99560)
Нов Не е в наличност
Пленителна зелена официална рокля с красива дантела с V-образно деколте и тънки презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част е с отворено деколте с тънки презрамки, а полата е с..
239.00 лв.
Къса официална разкроена рокля в зелено (RO99559) Къса официална разкроена рокля в зелено (RO99559)
Нов
Къса официална разкроена рокля в зелено с тюлена пола, дантелена горна част с обло деколте и V-образен гръб. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Тази р..
149.90 лв.
Пленителна тъмно синя официална рокля с красива дантела (RO99558) Пленителна тъмно синя официална рокля с красива дантела (RO99558)
Нов
Пленителна тъмно синя официална рокля с красива дантела с V-образно деколте и тънки презрамки - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част е с отворено деколте с тънки презрамки, а п..
239.00 лв.
Прелестна официална рокля с асиметрична пола в зелено (RO99557) Прелестна официална рокля с асиметрична пола в зелено (RO99557)
Нов
Прелестна официална рокля с асиметрична пола в зелено - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствена фигура! Коланът е с красива дантелена апликация и подчертава по-хубаво талията като придават на роклята неповторим стил. Полата е с леко асиметрична и има набор в..
164.90 лв.
Нежна официална миди рокля с ръкави в тъмно синьо (RO99556) Нежна официална миди рокля с ръкави в тъмно синьо (RO99556)
Нов
Нежна официална миди рокля от солиран блестящ шифон с ръкави в тъмно синьо - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и дълъг ръкав, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля ..
174.90 лв.
Зашеметяваща бална рокля с едно рамо и ръкав в цвят пудра (RO99555) Зашеметяваща бална рокля с едно рамо и ръкав в цвят пудра (RO99555)
Нов
Зашеметяваща бална дълга рокля с едно рамо и ръкав в цвят пудра - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за дами, които обичат да изглеждат винаги стилни и елегантни! Горната част в стил едно рамо придава на роклята уникален стил, а ръкавът от дантела и леко..
279.00 лв.
Очарователна блестяща бална рокля в зелено (RO99554) Очарователна блестяща бална рокля в зелено (RO99554)
Нов
Очарователна блестяща бална рокля в зелено с пайети и феерична тюлена пола. Полата е с леко разкрояване, което не разширява допълнителни ханша, но има набор, който прикрива. За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо пр..
219.90 лв.
Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка (RO99553) Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка (RO99553)
Нов Не е в наличност
Черна официална рокля по тялото с едно рамо и цепка - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн и цепката придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само женствеността, но и дискретния сексапил, който всяка жена носи в себе си! Ако обич..
219.90 лв.
Елегантна официална рокля с късо ръкавче в зелено (RO99552) Елегантна официална рокля с късо ръкавче в зелено (RO99552)
Нов
Елегантна официална рокля с късо ръкавче в зелено с асиметрична пола - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и късо ефирно ръкавче, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази..
139.90 лв.
Нежна официална миди рокля с ръкави в черно (RO99551) Нежна официална миди рокля с ръкави в черно (RO99551)
Нов
Нежна официална миди рокля от солиран блестящ шифон с ръкави в черно - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и дълъг ръкав, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля е подх..
174.90 лв.
Нежна официална миди рокля с ръкави в цвят шампанско (RO99550) Нежна официална миди рокля с ръкави в цвят шампанско (RO99550)
Нов
Нежна официална миди рокля от солиран блестящ шифон с ръкави в цвят шампанско - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и дълъг ръкав, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рок..
174.90 лв.
Нежна официална миди рокля с ръкави в зелено (RO99549) Нежна официална миди рокля с ръкави в зелено (RO99549)
Нов
Нежна официална миди рокля от солиран блестящ шифон с ръкави в зелено  - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и дълъг ръкав, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази ..
174.90 лв.
Закачлива къса бална рокля с високо деколте в синьо (RO99548) Закачлива къса бална рокля с високо деколте в синьо (RO99548)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Закачлива къса бална рокля с високо деколте в синьо. Горната част на роклята е с високо деколте с интересен завършек около врата, а полата е от закачливо набран тюл. Тази бална рокля е създадена да направи твоето събитие наистина специално! Размери на роклята: Размер XS: Бюст: 84-88 см; Талия ..
289.00 лв.
Brand: ESCUARA
Светло синя бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна обемна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегант..
329.00 лв.
Brand: ESCUARA
Розова бална рокля с V-образно деколте от лъскава тафта - рокля, създадена да направи всяка жена елегантна! С дизайн, откриващ закачливо гърдите от дълбоко V-образно деколте и нежна обемна пола с A-силует, тази рокля е подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Т..
329.00 лв.
Вълшебна къса бална рокля с пера и брокатен тюл в черно (RO99540) Вълшебна къса бална рокля с пера и брокатен тюл в черно (RO99540)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна къса бална рокля с пера и брокатен тюл в черно - рокля, с която ще изглеждате като принцеса. Горната част на роклята е корсет с три вида пера и загадъчно деколте. Полата е от богато наслоен асиметричен брокатен тюл в черно и сребристо. Тази бална рокля е създадена да направи твоето съб..
539.00 лв.
Показани от 1 до 24 от 323 (14 страници)

Всяка дама има нужда от поне една красива официална рокля, но ако трябва да сме честни знаем, че винаги имаме нужда от повече от една! Всеки официален повод иска своята специална вечерна рокля, в която да блестите ярко и незабравимо - ние Ви предлагаме подбрана колекция от официални рокли, подходящи за всеки повод! Дълги, къси, с дантели, богато орнаментирани или с изчистен дизайн - тоалети за всяка дама, която знае как да изглежда винаги изискано и елегантно! Подчертайте собствения си стил с избора на официална рокля, която ще Ви кара да се чувствате неотразима и изключителна! Нека си признаем, обичаме да сме красиви и да привличаме погледите на всяко официално събитие, на което присъстваме, а какво по-отличително от една наистина специална рокля, за която ще говорят с дни след това! Бъдете стилна, бъдете уникална, бъдете забележителна с една от нашите истински блестящи официални рокли!