Меню
Кошница

РОКЛИ ЗА ШАФЕРКИ

РОКЛИ ЗА ШАФЕРКИ
Нежна официална миди рокля с ръкави в тъмно синьо (RO99556) Нежна официална миди рокля с ръкави в тъмно синьо (RO99556)
Нов
Нежна официална миди рокля от солиран блестящ шифон с ръкави в тъмно синьо - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и дълъг ръкав, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази рокля ..
174.90 лв.
Елегантна официална рокля с късо ръкавче в зелено (RO99552) Елегантна официална рокля с късо ръкавче в зелено (RO99552)
Нов
Елегантна официална рокля с късо ръкавче в зелено с асиметрична пола - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С красива горна част с V-образно деколте и късо ефирно ръкавче, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Тази..
139.90 лв.
Елегантна сатенена официална рокля с цепка в петролено (RO99521) Елегантна сатенена официална рокля с цепка в петролено (RO99521)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна сатенена официална рокля с цепка в петролено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Деколтето тип "Прегърни ме" придава на роклята уникален стил, а цепката - нежност и сексапил. Дъ..
180.00 лв.
Елегантна сатенена официална рокля с цепка в прасковено (RO99520) Елегантна сатенена официална рокля с цепка в прасковено (RO99520)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна сатенена официална рокля с цепка в прасковено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Деколтето тип "Прегърни ме" придава на роклята уникален стил, а цепката - нежност и сексапил. Д..
180.00 лв.
Елегантна сатенена официална рокля с цепка в тъмно синьо (RO99519) Елегантна сатенена официална рокля с цепка в тъмно синьо (RO99519)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна сатенена официална рокля с цепка в тъмно синьо - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Деколтето тип "Прегърни ме" придава на роклята уникален стил, а цепката - нежност и секса..
180.00 лв.
Brand: ESCUARA
Феерична дълга тюлена рокля в петролено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Широкият колан на роклята подчертава талията, а V-образното деколте създава обем и подчертава гърдите. Ако обичаш да привличаш погледите - то това е следващата задължителна придобивка за гардероба..
170.00 лв.
Brand: ESCUARA
Феерична дълга тюлена рокля в цвят лавандула - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Широкият колан на роклята подчертава талията, а V-образното деколте създава обем и подчертава гърдите. Ако обичаш да привличаш погледите - то това е следващата задължителна придобивка за гард..
170.00 лв.
Brand: ESCUARA
Феерична дълга тюлена рокля в цвят пудра - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Широкият колан на роклята подчертава талията, а V-образното деколте създава обем и подчертава гърдите. Ако обичаш да привличаш погледите - то това е следващата задължителна придобивка за гар..
170.00 лв.
Brand: ESCUARA
Красива дълга рокля с нежен тюл в цвят мента - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата, а високото деколте и свободно набрания тюл придава романтичен дух. Ако обичаш да привличаш погледите - то това е следващата задължителна придоб..
170.00 лв.
Brand: ESCUARA
Красива дълга рокля с нежен тюл в петролено - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! Уникалния дизайн на роклята издължава фигурата, а високото деколте и свободно набрания тюл придава романтичен дух. Ако обичаш да привличаш погледите - то това е следващата задължителна пр..
170.00 лв.
Brand: ESCUARA
Изкушаваща сатенена къса рокля в петролено с тънки презрамки - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Таз..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в зелено - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази рокля е подходяща з..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в пастелно синьо - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази рокля ..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в лилаво - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази рокля е подходяща з..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна къса официална рокля в цвят пепел от рози - един уникален модел официална рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни!Тази ро..
169.00 лв.
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в розово и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на роклята: ..
139.90 лв.
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в бяло и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на роклят..
139.90 лв.
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в цвят пудра и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на ..
139.90 лв.
Brand: ESCUARA
Нежна къса рокля с тюлена пола в синьо и розово с тюлена пола и горна част с елеганнтно обло деколте. Уникалната комбинация от мек син тюл и розова подплата на полата придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни парт..
139.90 лв.
Уникална официална рокля с променяща се горна част в пастелно синьо (RO99498) Уникална официална рокля с променяща се горна част в пастелно синьо (RO99498)
Не е в наличност
Уникална официална рокля с променяща се горна част в пастелно синьо - рокля от шифон, която ще те накара да се почувстваш истински различна и женствена! Горната част на роклята може да се променя в поне 4  типа деколте, което ви дава възможност да се изявявате като дизайнер на собствената ..
179.90 лв.
Къса официална рокля в зелено с обло деколте с кристали - един уникален модел рокля, с който ще те накара да се чувстваш удобно на всяко събитие ! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо привлекателни! Рокля, подходяща за..
129.90 лв.
Асиметрична рокля с високо деколте в пастелно синьо - елегантна визия за всяко специално събитие! С модерен дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Асиметричната пола придава нежност и фееричност на роклята. Тази рокля е подходяща за събития като абитю..
119.90 лв.
Светло бежова блестяща официална рокля с дълбока цепка и тънки презрамки  - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! За дамите, които не просто обичат да са в крак с модата, а обичат да привличат погледите и да са винаги неустоимо прив..
179.90 лв.
Официална рокля с асиметрична пола в петролено синьо - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С модерен дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Асиметричната пола придава нежност и фееричност на роклята. Тази рокля е подходяща за..
149.90 лв.
Показани от 1 до 24 от 103 (5 страници)