Меню
Кошница

СВАТБЕНИ РОКЛИ

СВАТБЕНИ РОКЛИ
Brand: ESCUARA
Кокетна къса рокля с тюлена пола в бяло и горна част с елеганнтно обло деколте. Фееричната пола от нежен тюл придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подходяща за вечерни партита, сватби, шаферки и други събития. Размери на роклят..
139.90 лв.
Бяла официална рокля с дължина под коляното - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С дантелена горна част с V-образно деколте и късо ръкавче, тази рокля е подходяща за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Полата е с джобове. Тази рокля е п..
149.90 лв.
Brand: ESCUARA
Нежна сватбена рокля с едно рамо и дълбока цепка с апликирана дантела - рокля за принцеси. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, с дълбока секси цепка и аплик..
479.00 лв.
Възхитителна дантелена сватбена рокля тип русалка (RO99486) Възхитителна дантелена сватбена рокля тип русалка (RO99486)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна дантелена сватбена рокля тип русалка с нежно V-образно деколте. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, изцяло от висококачествена дантела общита с..
1,090.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна дантелена сватбена рокля тип принцеса - рокля, с която приказките стават реалност! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствена горна част, обшита с нежни перли, очертаващи елегантното деколте и талията - тази рокля е перфектния избор за всяка..
750.00 лв.
Бяла официална дълга рокля с късо ръкавче (RO99387) Бяла официална дълга рокля с късо ръкавче (RO99387)
Не е в наличност
Бяла официална дълга рокля с късо ръкавче - рокля, създадена да прикрива недостатъци и да подчертава и създава женствената фигура! Коланът е с лека еластичност и подчертава по-хубаво талията, а набраният шифон в горната част придава на роклята неповторим стил. Полата е с леко разкрояване, което..
179.90 лв.
Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово (RO99386) Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово (RO99386)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Дълга официална рокля с дантела в бяло и бежово  с тюлена пола и горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля, подх..
249.00 лв.
Възхитителна официална къса рокля в бяло и бежово (RO99385) Възхитителна официална къса рокля в бяло и бежово (RO99385)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Възхитителна официална къса рокля в бяло и бежово с тюлена пола и дантелена горна част с V - образно деколте. Уникалната кройка на полата придава небрежен и неповторим обем, а красивата дантела придава на роклята уникален стил. За дамите, които искат да се чувстват женствени и сексапилни! Рокля..
149.90 лв.
Елегантна дантелена сватбена рокля по тялото (RO99328) Елегантна дантелена сватбена рокля по тялото (RO99328)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна дантелена сватбена рокля по тялото - красива комбинация от 3D дантела и тюл. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, изцяло от висококачествена дантел..
1,050.00 лв.
Brand: ESCUARA
Прелестна сватбена рокля тип русалка с цепка - рокля за принцеси. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, изцяло от висококачествена дантела, съвършена изработк..
990.00 лв.
Brand: ESCUARA
Вълшебна сватбена рокля със сатенен корсет и разкошна дантелена пола - рокля, с която приказките стават реалност! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С женствен изчистен корсет от сатен, завършващ с нежно коланче и разкошна дантелена пола - тази рокля е перфектния избо..
960.00 лв.
Вълшебна сватбена рокля с красива дантела и гол гръб (RO99307) Вълшебна сватбена рокля с красива дантела и гол гръб (RO99307)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна сватбена рокля с красива дантела и гол гръб - рокля, с която приказките стават реалност! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствена горна част, обшита с красива 3D дантела на цветя на основата на телесен мек тюл, спускаща се елегантно под тал..
990.00 лв.
Бяла официална рокля с асиметрична пола - романтичен полъх за перфектната визия на вашето специално събитие! С модерен дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Асиметричната пола придава нежност и фееричност на роклята. Тази рокля е подходяща за събития..
149.90 лв.
Brand: ESCUARA
Приказна сватбена рокля с флорална 3D дантела и шлейф - рокля, с която приказките стават реалност! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствена горна част без презрамки, обшита с красива 3D дантела на цветя, спускаща се елегантно под талията, издължавай..
950.00 лв.
Вълшебна сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола ( RO99140) Вълшебна сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола ( RO99140)
ESCUARA Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Вълшебна сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработк..
750.00 лв.
Brand: ESCUARA
Вълшебна сватбена рокля тип принцеса с мъниста и нежна тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и н..
700.00 лв.
Прелестна сватбена рокля с красива дантела и тюлена пола (RO99138) Прелестна сватбена рокля с красива дантела и тюлена пола (RO99138)
Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Прелестна сватбена рокля с красива дантела и тюлена пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неуст..
650.00 лв.
Елегантна сватбена рокля по тялото с къс шлейф (RO99137) Елегантна сватбена рокля по тялото с къс шлейф (RO99137)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Елегантна сватбена рокля по тялото с къс шлейф - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим силует - тази рокля е перфектния из..
390.00 лв.
Красива бяла официална дантелена рокля до коляното с паднали рамене - един уникален модел рокля, който ще те накара да се почувстваш истински женствена и сексапилна! Комбинация от дантела и кроика с паднали рамене в семпъл и едновременно с това стилен модел, подходящ за вашият сватбен ден. Разм..
94.90 лв.
Къса сватбена рокля със самостоятелен тюлен шлейф (RO99070) Къса сватбена рокля със самостоятелен тюлен шлейф (RO99070)
Не е в наличност
Brand: ESCUARA
Къса сватбена рокля със самостоятелен тюлен шлейф - рокля, в която ще се чувствате комфортно в сватбения си ден, без да правите компромис с празничната си визия. Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана дантела, с..
330.00 лв.
Brand: ESCUARA
Уникална сватбена рокля тип русалка с апликирана дантела - рокля за принцеси. Сватбената рокля от твоите мечти - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с висококачествена дантел..
670.00 лв.
Вълшебна сватбена рокля със сатенена пола и дантела (RO99068) Вълшебна сватбена рокля със сатенена пола и дантела (RO99068)
ESCUARA
Brand: ESCUARA
Вълшебна сватбена рокля със сатенена пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на вашето събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част, съвършена изработка и неустоим силует - та..
490.00 лв.
Brand: ESCUARA
Нежна сватбена рокля с тюлена многопластова пола - рокля достойна за принцеси - красива, стилна, нежна, уникална! Един неповторим модел, в който ще блестите на всяко събитие! С изключително женствен и елегантен дизайн, ръчно апликирана с дантела горна част,  съвършена изработка и неустоим ..
450.00 лв.
Разкошна официална дълга рокля тип русалка в бяло (RO99061) Разкошна официална дълга рокля тип русалка в бяло (RO99061)
Не е в наличност
Разкошна официална дълга рокля тип русалка в бяло - рокля, създадена да направи всяко събитие наистина специално! С дизайн, подходящ за всяка дама, която обича да изглежда винаги стилна и елегантна! Уникалния дизайн на дантелата придават на роклята невероятен стил. Дългата рокля подчертава не само ж..
189.90 лв.
Показани от 1 до 24 от 26 (2 страници)

В живота на всяка жена има няколко истински специални дни. Един от тези най-специални дни е сватбения! Денят, в който казваме „Да” на любовта, на щастието и на началото на новия ни семеен живот. За този единствен и неповторим ден мечтае всяко малко момиченце и си представя перфектната бяла рокля, в която да се чувства като принцеса.За вас „малки принцеси” сме подбрали красиви модели, в които да изживеете красиви и емоционални моменти с любимия човек.

Изборът на сватбена рокля е нещо наистина специално и затова нашето желание е да ви помогнем с избора на правилната. Има безброй модели на сватбени рокли, но за всяка дама има само една, която предизвиква неподправена емоция! За нас е важно да намерите именно тази рокля! А ако в готовите модели не я намерите, то ние ще направим всичко възможно да изработим ръчно мечтаната сватбена рокля! Необходимо е да имате само идея, ние ще я превърнем в реалност!